Wonen Web
Image default
Aanbiedingen

Huis Kopen Costa del Sol Nieuwbouw Golden Visa

Huis Kopen Costa del Sol Golden Visa

Bent u een niet-EU-burger die geïnteresseerd is in het verkrijgen van een “Gouden Visum” door te investeren in Spanje?
Voor internationale investeerders die een onroerend goed willen kopen costa del sol, heeft Spanje heel wat te bieden.
Veel buitenlanders die in Spanje een huis willen kopen om in te wonen of in de toeristische vakantie-industrie willen werken, worden aangetrokken door steden als Madrid en Barcelona, evenals de Costa del Sol en de gehele Middellandse-Zeekust.
De hierboven genoemde investeringsaantrekkingskracht houdt verband met het Gouden Visum voor niet-EU-burgers, dat in 2013 in het leven werd geroepen en bestaat uit een verblijfsvisum voor burgers van buiten de Europese Unie die legaal in Spanje willen verblijven.
Het Gouden Visum is in het leven geroepen om vermogende particulieren te verleiden in Spanje te investeren door gebruik te maken van een makelaar costa del sol in ruil voor een visum.
een visum voor permanent verblijf
Dit is een vlot proces dat tussen 2013 en 2020 heeft geleid tot de afgifte van 24.534 gouden visa aan deze investeerders, hun familieleden niet meegerekend.

Golden Visa Nieuwbouw kopen malaga

Het verblijfsproces van het Gouden Visum onderscheidt zich van alle andere verblijfsprocessen in Spanje en biedt aanzienlijke voordelen en eenvoud wat het verkrijgen van het visum betreft. Want een nieuwbouw huis kopen costa del sol is niet zomaar iets.
Als gevolg hiervan kunnen niet-EU-burgers met een groot vermogen nu gebruik maken van deze aanpak om in Spanje te wonen onder zeer gunstige voorwaarden voor henzelf en hun familieleden.
In dit artikel zullen we proberen een overzicht te geven van de belangrijkste voordelen van het Gouden Visum en de vereisten voor buitenlanders die een huis in Spanje willen kopen.