Wonen Web
Image default
Woning en Tuin

Lichtkoepels van Skylux

Lichtkoepels zijn een geweldige manier om licht toe te voegen aan een anders donkere ruimte, en ze zijn vooral nuttig in kelders en op zolders. Ze zijn ook milieuvriendelijk, omdat ze natuurlijk licht in jouw huis binnenlaten zonder dat er elektriciteit nodig is.

Hoe handig is dat?!

Er zijn veel verschillende soorten lichtkoepels, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bestaan uit een stuk glas dat licht van buitenaf in een ruimte laat schijnen. Er zijn twee soorten lichtkoepels: lichtkoepels op het dak en lichtkoepels aan de wand.

Een dakraam wordt geïnstalleerd op het dak van jouw huis, idealiter boven de ruimte waar je licht wilt binnenlaten, zoals een woonkamer of slaapkamer. Een lichtstraal aan de muur wordt rechtstreeks in de muur van jouw huis geïnstalleerd, meestal boven een binnentrap of hal.

Over Skylux

Skylux is inmiddels 3 generaties gepassioneerd bezig met het maken en het verkopen van lichtkoepels. Het is een Vlaams bedrijf, maar ook in Nederland kan je goed aan hun producten komen! Ze hebben maar 1 doel: de klant enthousiast maken. Op de website staat de Skylux zich onderscheiden van andere bedrijven door hun persoonlijke service en de informatiemogelijkheden.

Benieuwd naar een lichtkoepel

Wanneer je benieuwd bent naar een lichtkoepel kan je deze in levende lijven bekijken in de showroom van Skylux. Het bedrijf heeft vele varianten lichtkoepels en dus voor ieder wel wat wils. Of je nou een plat of een schuin dak hebt, de Skylux lichtkoepels zijn er voor jou!

Ze hebben meerdere verkooppunten waar je stuk voor stuk langs kan komen om de pareltjes in het echt te bewonderen.

Skylux benadrukt dat daglicht erg belangrijk is voor iedereen en daarom is het geen wonder dat ze veel over hebben voor hun klanten! Skylux produceert groen en helpt zo de planeet een handje mee.

https://www.lichtkoepelshop.com/